ZOO5 | Krško | Supernova

Prodaja malih živali ter najboljše hrane, priboljškov in opreme za hišne ljubljenčke. Ljubezen do živali je doma v trgovini ZOO5.

ZOO5

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Ostalo

Najnovejši trendi za prehrano, nego in igro vaših ljubljenčkov v trgovini ZOO5

Bo vaš novi družinski član zlata ribica, morski prašiček ali morda papagaj? Prinesite veselje v svoj dom z malo živalco iz trgovine ZOO5. Mala živalska oaza v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško prinaša radost ljubečih živali – akvarijske ribice, terarijske živali, ptice in glodavci komaj čakajo, da jih sprejmete v svoj objem in z njimi delite srčne trenutke prijateljstva.

Trgovina za male živali ZOO5 se ponaša tudi s široko ponudbo hrane za pse, mačke, ptice, ribe in druge hišne ljubljenčke. Kakovostna hrana priznanih proizvajalcev obsega tako okusno izbiro mokre hrane kot brikete in drugo suho hrano za vaše male navihančke. Na voljo je tudi posebna dietna hrana ter dodatki za energijo, zdravje in svetlečo dlako. Seveda ne gre brez slastnih mačjih in pasjih priboljškov, s katerimi boste nagradili svoje kosmatince, ter priljubljenih trendovskih igrač za sproščeno igro.

Pričakujete mladička? Še pred njegovim prihodom vam bodo izkušeni prodajalci z veseljem svetovali glede ustrezne prehrane, nege in opreme, ki jo potrebujete. Izberite primerno ovratnico in povodec ter udobno ležišče za malo kepico sreče. Potrebujete še kletko, posodico za vodo in hrano, mačji praskalnik ali pesek? V trgovini ZOO5 vam bodo postregli z vsem za dobro počutje malih živali.

Daj tačko za bogato ponudbo trgovine ZOO5

Trgovina ZOO5 je del verige specializiranih prodajaln za male živali podjetja ARM, d. o. o. Podjetje, ki je svojo pot začelo leta 2000, od začetka prinaša veselje in ljubezen v slovenske domove s prodajo živih malih živali ter kakovostne hrane in opreme izbranih svetovno priznanih blagovnih znamk za hišne ljubljenčke. Ponudbo in razpoloženje v trgovini vodi izjemna ljubezen do živali ter globoko poznavanje tako njihovih temeljnih potreb kot najbolj aktualnih svetovnih trendov na področju prehranjevanja, nege in zabave malih živali.

V trgovini ZOO5 boste našli vse, kar potrebujete za pse, mačke, glodavce in ptice, prav tako pa so izjemni strokovnjaki za akvaristiko in terarijske živali. Od priljubljenih akvarijskih zlatih ribic in ljubkih morskih prašičkov do tropskih pisanih rib in drugih eksotičnih živali, v trgovini ZOO5 vam bodo vedno postregli z bogatim znanjem, priročnimi nasveti in seveda kakovostno ponudbo za veselje vseh hišnih ljubljenčkov.