Pikapolonica | Krško | Supernova

Po vse za dojenčka in otroka v trgovino Pikapolonica. Velika izbira otroških oblačil in obutve, igrače, darila za novorojenčke ter kakovostna oprema in pripomočki za prijetno odraščanje.

Pikapolonica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Srečen otroški nasmeh se začne v trgovini Pikapolonica

Z enim obiskom uresničite vse otroške želje! Trgovina Pikapolonica v svojem čudovitem otroškem svetu v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško ponuja vse za najmlajše na enem mestu. V široki ponudbi igrač in igral boste lahko obkljukali prav vse na seznamu daril vaših malčkov. Od priljubljenih Barbie punčk, plišastih igrač in otroških hišk do avtomobilov na akumulator, poganjalčkov, kock, družabnih iger, lesenih igrač, knjigic in didaktičnih igrač, v Pikapolonici vedo, kako pričarati nasmeh pri otrocih.

Za popoln slog najmlajših vas v Pikapolonici čaka najnovejša modna kolekcija otroških oblačil in obutve. Igranje bo še bolj sproščeno in zabavno v udobnih pajacih s kapuco, baggy hlačah z ljubkimi potiski in prikupnih otroških športnih copatih. Poiščite izvirne kombinacije oblačil, v katerih bo osebnost vašega sončka blestela!

Da bo odraščanje zares popolno, lahko v trgovini Pikapolonica tudi opremite otroško sobico z vrhunsko kakovostno opremo za hranjenje, spanje in nego dojenčka in otroka. Trendovske otroške posteljice, stolčki za hranjenje, previjalne mizice, avtosedeži in vozički priznanih blagovnih znamk so le del celovite ponudbe, ki vašemu otroku zagotavlja le najboljše.

Pikapolonica – Sreča za majhne in velike

Pikapolonica je s 33 otroškimi prodajalnami prisotna po vsej Sloveniji, s spletno prodajo pa svojo prisotnost širi tudi izven slovenskih meja. Prijetno nakupovalno okolje, prijazni in strokovni prodajalci ter široka ponudba skrbijo za lepše otroštvo najmlajših in zadovoljstvo njihovih staršev.

Izdelki v ponudbi trgovine Pikapolonica so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri izboru prodajnega programa vedno upoštevajo medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka, trenutne svetovne trende ter želje in zahteve kupcev. Posebne ugodnosti pri nakupu namenjajo članom kluba zvestobe. Imetniki klubske kartice Pikapolonica nakupujejo po še bolj ugodnih klubskih cenah ter so deležni številnih akcij in ugodnosti, darilo ob otrokovem rojstnem dnevu ter posebne ugodnosti v času nosečnosti.

Novice
E-letak
Izšel je nov oktobrski E-letak!
Velja do: 1. november 2021

Da boste pripravljeni na hladnejše jesenske dni, smo za vas pripravili e-letak izdelkov za zdravje in nego otroka ter toplejša oblačila in obutev.

Za varne in dolge poti pa izberite avtosedeže in otroške vozičke priznanih blagovnih znamk.

Obiščite prodajalne Pikapolonica ali si ponudbo oglejte na pikapolonica.si

Številne ugodnosti
Knjižica s kuponi ugodnosti
Velja do: 31. december 2021

Obiščite prodajalne Pikapolonica in prejmite knjižico s kuponi ugodnosti za nosečnice in mamice z dojenčki.

V knjižici najdete veliko kupončkov za ugodnejši nakup avtosedežev, vozičkov, pohištva, pleničk in še in še!

Za ogled knjižice kliknite tukaj: https://www.pikapolonica.si/knjizica-za-nosecnice-in-mamice-z-dojencki.

Knjižica velja do 31. 12. 2021 v prodajalnah Pikapolonica ali na pikapolonica.si.