M Art | Krško | Supernova

Unikatni slovenski izdelki in vse za ustvarjanje. V trgovinici M Art najdete čudovita darila, izviren nakit in druge ročno narejene izdelke ter material in pripomočke za vaše kreacije.

M Art

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Ostalo

Unikatni izdelki ustvarjeni s srcem

Trgovinica M Art živi in ustvarja s samosvojo umetniško dušo. Tu boste našli izjemne ročno izdelane kreacije – od ročno izdelanega nakita do oblačil in unikatnih modnih dodatkov, ki poudarijo slog. Navdušila vas bodo tudi izvirna ročno izdelana darila in drugi unikatni izdelki za posebne priložnosti. Za pomembne dogodke, kot so obletnica, poroka, obhajilo, krst ali abraham, lahko v trgovini M Art naročite tudi ročno izdelana vabila, zahvale, konfete, naprsne šopke, posebne sveče, dekoracijo prostorov in veliko malih pozornosti za vas in vaše goste.

Trgovinica v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško je pravi raj za vse, ki radi ustvarjate. Z vrhunsko ponudbo kakovostnih materialov in pripomočkov za ustvarjanje boste takoj zavihteli svojo domišljijo. Slikarska platna, čopiči, akrilne barve, barve za steklo, porcelan in tekstil ter žičke, vrvice, biseri in zaključki za ročno izdelavo nakita razpirajo široko paleto možnosti za umetniško izražanje. V ponudbi imajo tudi okvirjanje slik, gobelinov, sestavljank in fotografij, tako da lahko svoje umetnine lepo ohranite in izobesite.

M Art vedno preseneti z izvirnimi izdelki

Trgovinica M Art je razstavni dom in ustvarjalno središče umetnice Mateje Globevnik, ki ustvarja unikatne ročne izdelke že več kot 20 let. V delavnici, kjer nastajajo čudoviti izdelki, priskočita na pomoč tudi sin Nejc in hčerka Sara. Družinska obrt je prepredena s kreativnostjo in ljubeznijo do ustvarjanja, kar se čuti v prav vsakem izdelku iz ponudbe. Večina izdelkov M Art nosi certifikat domače in umetnostne obrti »Rokodelstvo Art&Craft Slovenija«.

Na dobrih 40 m2 se trgovina želi približati vsem, ki želijo svojim najdražjim podariti nekaj posebnega in tistim, ki radi ustvarjajo. Poleg redne ponudbe trgovine vam po naročilu izdelajo tudi nakit, dekoracijo in druge izdelke po vaših željah.