DZS | Krško | Supernova

Po vse za šolo, pisarno in poletno branje v knjigarno in papirnico DZS. Bogata ponudba učbenikov, literature, pisarniškega materiala, slovarjev, daril, igrač in še veliko več.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Trendovske šolske potrebščine in knjige v knjigarni in papirnici DZS

Priprave na šolo so v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško popolnoma preproste, saj v prodajalni DZS dobite vse za šolo na enem mestu. Knjigarna in papirnica DZS ponuja vse učbenike in delovne zvezke iz predpisanega seznama učnih gradiv za šolarje, tukaj pa lahko dobite tudi najnovejše kolekcije šolskih potrebščin s priljubljenimi motivi najmlajših. Šolski zvezki, mape, peresnice, šolske torbe in nahrbtniki …, v široki ponudbi boste dobili vse za popoln začetek šolskega leta.

Prodajalna DZS bo zadovoljila vse ljubitelje knjig s široko ponudbo literature, ki obsega od ljubezenskih romanov do kriminalk, praznih rok pa ne boste ostali tudi vsi, ki se želite česa novega naučiti. Bogata zbirka slovarjev in priročnikov je kot nalašč za odkrivanje novega znanja in usvajanje novih veščin. Se želite danes naučiti novega tujega jezika, začrtati osebno rast ali morda preizkusiti nov recept iz kuharske knjige?

V prodajani DZS boste našli tudi prikupna darila ter igrače za zabavo in izobraževanje. Ne zamudite mesečnih akcij za ugodne nakupe po izjemno nizki ceni!

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številne publikacije za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 50 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastno blagovno Office Line ter priljubljene znamke Leitz, Akta, Reisenthel in druge.