dm | Krško | Supernova

Kozmetika, make-up, nega telesa, parfumerija, zdrava prehrana, nega dojenčka in izdelki za gospodinjstvo. Vse, kar potrebujete za sodobno življenje, v drogeriji dm.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Priljubljene znamke kozmetike po ugodnih cenah v dm drogerie markt

Razvajajte se in privoščite svojemu telesu le najboljše! Drogerija dm v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško vedno preseneča z najnovejšimi trendi na področju nege telesa, dekorativne kozmetike in zdravega življenja. Raziščite bogat izbor lepotnih in negovalnih izdelkov za obraz, telo in lase ter poiščite svojo novo dišavo v bogatem izboru parfumov po vedno nizkih cenah. Vsako sezono boste v trgovini dm našli tudi najnovejše make-up trende. V bogatih kolekcijah priznanih znamk L'Oréal, Maybelline, Max Factor, Makeup Revolution, Catrice in Essence izberite šminko za polne ustnice, prekrivno podlago, maskaro, ki poudari vaše trepalnice, in druga trendovska ličila za popoln look. Tu so še kakovostna naravna ličila ter profesionalni čopiči in drugi pripomočki za nanos ličil.

Seveda boste v drogeriji dm našli še veliko več! Številni izdelki za dom in gospodinjstvo, zdrava prehrana in kakovostna prehranska dopolnila z vitamini in minerali za vaš imunski sistem, obsežen baby program z izdelki za nego dojenčka in otrok, izdelki za zdravje ter vse za dobro počutje in nego vaših malih živali bodo naredili dm vašo priljubljeno točko nakupovanja. Poiščite najnižje cene in akcije v brezplačni reviji active beauty ter dm katalogu. S kartico zvestobe dm active beauty pa ob vsakem obisku trgovine dm zbirajte točke in jih unovčite za številne ugodnosti.

Spremljajte aktualno dogajanje in ne zamudite dogodkov, kjer lahko preizkusite kakovostno kozmetiko ali sodelujete v nagradni igri za privlačne nagrade.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.

Novice
Prijavi se!
Jubilejni dm tek za ženske je končno nazaj!
Velja do: 20. julij 2021

Drage tekačice, po letu dni premora se tradicionalni dm tek za ženske vrača v ljubljanski park Tivoli. Tokrat se bo tekaški dogodek odvil v soboto, 4. septembra. Letošnji dm tek za ženske obeležuje že kar 15. obletnico, zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih pa bo potekal v nekoliko prilagojeni obliki. Prijave potekajo v dm prodajalnah in preko spleta na tekzazenske.si. Redna cena, ki velja do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa znaša 24 evrov.

Ali si že vrhunski tekaški formi? Obuj svoje najljubše tekaške čevlje in se udeleži brezplačnih priprav na 15. dm tek za ženske pod vodstvom tekaških inštruktorjev. Na priprave se je treba prijaviti, potekajo pa vsak četrtek v avgustu ob 19.00 v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini. Ne pozabi o tem obvestiti tudi svojih prijateljic!

Prijavi se na 15. dm tek za ženske in se pridruži ostalim superženskam na 15. dm teku za ženske. Za vse informacije obišči spletno stran tekzazenske.si.