DEA fashion store | Krško | Supernova

Sodobna, trendovska, modna in drzna oblačila za popoln dan. DEA fashion store z žensko modo, obutvijo in modnimi dodatki izpopolni zavidljiv urbani slog.

DEA fashion store

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Kategorija
Moda

Najnovejši trendi sodobne urbane mode

Iščete slog, ki bo pritegnil pogled na ulici, poudaril vašo samozavest ter požel val pohval na Instagramu? Dobrodošli v DEA fashion store, trendovski ženski butik v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško, kjer prav vsak modni kos izstopa in piše svojo zgodbo.

Drugačna, izjemna in drzna ženska oblačila bodo poskrbela, da vaša garderoba nikoli ne bo dolgočasna. Zapeljive dolge obleke, drzne oprijete kavbojke, majice z izvirnimi potiski, elegantni plašči, bunde, jakne in še več so ustvarjene za odločno žensko, ki ve, kaj hoče in sama postavlja svoja modna pravila. Svoj popoln slog dopolnite še s skrbno izbrano torbico, čevlji, modnimi supergami, pasom, toplo kapo, šalom, rokavicami in drugimi modnimi dodatki. Poiščite tisti skriti detajl, ki bo povezal vaš celoten 'outfit' in slog povzdignil v višave. Vsak dan bo kot na modni stezi, ko se boste oblekle v trgovini DEA fashion store.

 
 
 
 
 
 

DEA fashion store – vse, kar sodobna ženska potrebuje

Stopite v pravi raj za modne navdušenke. DEA fashion store ponuja modna, kakovostna in ugodna oblačila za sodobno žensko, s poudarkom na najnovejših modnih trendi in drznih detajlih. Poleg vedno sveže modne kolekcije vas v trgovini pričakujejo še modni dodatki in obutev. Ponudba DEA fashion store je vedno edinstvena in verjamemo, da bo prepričala tudi vas.