Bags & More | Krško | Supernova

Najnovejši trendi torbic in potovalnih kovčkov v trgovini Bags&More! Izpopolnite svoj slog s kakovostnimi modnimi dodatki priznanih znamk.

Bags & More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Vaša prva izbira za torbice, kovčke, darila in vse za šolo

Modna galanterija po vedno ugodni ceni! Trgovina Bags&More v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško vas bo navdušila z bogato ponudbo za vsak okus. Potrebujete veliko maxi torbo, v katero lahko spravite vse za svoj dan, ali mogoče majhno večerno torbico za popoln slog? V Bags&More boste našli izjemno izbiro športnih in poslovnih torb, kot tudi elegantne torbice za posebne priložnosti.

Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji potovanj, saj vam v trgovini Bags&More ponujajo širok izbor potovalnih torb in kovčkov po ugodnih cenah. Z lastno blagovno znamko Travel&More so se zapisali v srca številnih popotnikov s seti kovčkov, ki odražajo sodobnega popotnika. Glede na svoj slog potovanja izberite trdi ali mehki kovček poljubne velikosti, kabinski kovček za ročno prtljago ali priročno potovalko za izlete in šport. Vrhunska kakovost in popoln slog vas čakata tudi v potovalnem programu znamke Roncato.

Trendovski nahrbtniki in šolske torbe so popolna izbira za vrnitev v šolske klopi, trgovina Bags&More pa je tudi prava zakladnica modnih dodatkov, kot so denarnice, rute, šali, pasovi in dežniki. Še posebej v prazničnem času ne spreglejte prikupnih beležk, skodelic, ur, plišastih igrač in veliko več idej za izvirna darila. Za še bolj ugodne nakupe spremljajte redne akcije in sezonske popuste.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
-33%
Ekstremen popust: vse za šolo
Velja do: 31. maj 2021

Barvice, pisala, zvezki, matematični pribor, peresnice, šolske torbe in nahrbtniki ter še marsikaj – v Bags&More in Office&More je vse znižano za izjemnih 33%. Odlična priložnost za ugoden nakup manjkajočih šolskih potrebščin ali pripravo na naslednje šolsko leto.

V poslovalnici tudi že omogočamo prednaročila delovnih zvezkov za novo šolsko leto 2021/22.

Akcija velja od 3. 5. do 31. 5., popust se obračuna na blagajni.

*Akcija ne velja na nove šolske kolekcije ABC123, Gorjuss, barvice Jolly 48/1 in copate.

Do -70%
Festival šolskih torb
Velja do: 31. maj 2021

V aprilu in maju v poslovalnicah Bags&More in Office&More poteka prvi Festival šolskih torb z izjemnimi popusti, zvezde festivala pa so šolske torbe, ki so znižane tudi do 70%.

Ves april in maj lahko v Bags&More in Office&More nakupujete likovne potrebščine Jolly in Uhu s kar 30% popusta. Le-tega vam podarimo, če v poslovalnico prinesete pobarvano pobarvanko in jo nalepite na veliko tablo z obrisom šolske torbe. Naj se otroci izživijo z barvami in ustvarijo torbo, ki bi jo sami najraje nosili v šolo.

Akcija 70% popusta na izbrane šolske torbe in nahrbtnike velja od 12. 4. do 30. 4. 2021 oz. do razprodaje zalog.

Akcija 30% popusta na Jolly in UHU ob predložitvi pobarvanke velja od 12. 4. do 31. 5. 2021 oz. do razprodaje zalog.