Ansat | Krško | Supernova

Internet, televizija in mobilna telefonija z lokalno podporo. V poslovalnici Ansat uredite naročniško razmerje ter se pozanimajte o naročniških paketih, ki so vam na voljo.

Ansat

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Tehnika

Priklopite se na kakovostno omrežje Ansat v poslovalnici Supernova Qlandia Krško

Izberite omrežje, v katerem ne boste le (telefonska) številka! Lokalni ponudnik telekomunikacijskih storitev Ansat bo vedno poskrbel za kakovostno omrežje in izvrstno ponudbo. Obiščite poslovalnico v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Krško, kjer vas bodo pričakali prijazni in strokovni svetovalci podjetja Ansat. Zagotovite si kakovostno in predvsem hitro povezavo z internetom na kabelskem, optičnem ali brezžičnem omrežju WiFi, ki omogoča takojšnji dostop do spletnih vsebin z vseh naprav v vašem domu ali podjetju. S hitrostmi prenosa podatkov do 200 Mb/s boste lahko nemoteno brskali po spletu, urejali spletno poslovanje ali uživali v vrhunskih multimedijskih vsebinah.

Širok izbor naročniških paketov, ki združuje najboljšo ponudbo televizijskih programov, interneta in telefonije po najugodnejših cenah, ponuja nekaj za vsak okus. Z digitalno telefonijo Ansat boste lahko telefonirali brez naročnine, še večji prihranek pa vam zagotovijo brezplačni klici znotraj večine kabelskih omrežij v Sloveniji ter izredno ugodna cena klicev v druga omrežja doma in v tujini. Televizijska shema z več kot 160 digitalnimi televizijskimi in radijskimi programi pa bo zadovoljila prav vsakogar.

Veselimo se vašega obiska v poslovalnici Supernova Qlandia Krško, kjer boste izvedeli vse podrobnosti naročniških paketov ter preprosto sklenili naročniško razmerje ali urejali že obstoječe.

Ansat – lokalni ponudnik telekomunikacij z več kot 20-letno tradicijo

Z gradnjo kabelskega sistema na območju občine Krško je podjetje Ansat postalo skrbnik omrežja ter ponudnik interneta, televizije in telefonskih storitev. Leta 2017 je podjetje svojo ponudbo razširilo še na upravljanje kabelskega omrežja na območju občine Radeče. Danes podjetje Ansat poleg bogate ponudbe storitev na kabelskem, brezžičnem in optičnem omrežju skrbi tudi za nenehne tehnološke izboljšave in razvoj na vseh omenjenih omrežjih. Od leta 2012 je uporabnikom na voljo tudi televizija Ansat TV, ki je vključena v televizijsko programsko shemo podjetja Ansat v občini Krško, shemo kabelskih sistemov v Brežicah in Sevnici ter televizijsko programsko shemo Telekom Slovenije.

Ansat se zavzema ostati konkurenčni domači ponudnik telekomunikacijskih vsebin s posluhom za želje in potrebe posameznikov ter poslovnih uporabnikov v lokalnem okolju.