DECEMBER V SUPERNOVI

DELIMO LJUBEZEN

Vonj po piškotih, ki jih je mami ravnokar vzela iz pečice. Družinska sreča, ko si izmenjamo skrbno izbrana darila pod božično smrečico. Iskren nasmeh ob svetlikanju prvih božičnih lučk in topel objem najdražjih, ko iz srca privrejo najlepše želje za prihodnost.

V prazničnem decembru Supernova z vami deli čarobnost, srčnost in ljubezen, ki prinašajo upanje za še več zdravih, srečnih in brezskrbnih dni.

Po najlepša darila v Supernovo

Se še spomnite otroške pesmice, ki pravi »mamici copate, očku tri kravate, meni pa sani …«? V najbližjem nakupovalnem centru Supernova najdete zares izvirna darila za prav vsakogar na vašem prazničnem seznamu. Bogata ponudba igrač, mode, športne opreme ter izdelkov za lepoto, zdravje, dom in še več vas bo takoj ponesla v praznično vzdušje. Prisluhnite božičnim melodijam in se podajte v praznične nakupe. V Supernovi boste hitro in na enem mestu našli vse za popolne praznike.

Ste morda razmišljali, da bi najdražje razveselili z domačimi božičnimi piškoti, doma narejeno voščilnico ali lastnim umetniškim delom? V Supernovi najdete tudi kakovostne sestavine za praznično peko, vrhunske kuhinjske pripomočke in vse potrebno za domače ustvarjanje. In ko zmanjka časa, ali ste preprosto brez idej kaj podariti, je tu priročna Darilna kartica Supernova. Super darilo za vse, ki obožujejo nakupovanje.

Nagradna igra SRČNA SUPERNOVA

Čas lepih misli in obdarovanja je tu, zato cel praznični mesec v Supernovi delimo srečo in ljubezen tudi na spletu! Vsako adventno nedeljo med 29. 11. in 24. 12. 2020 vas na naši spletni strani čakajo štiri vprašanja, s katerimi lahko osvojite do 40 € na Darilni kartici Supernova.

Preverite, ali znate pravilno odgovoriti na vsa in sodelujte v nagradni igri. Razdelili bomo kar 2.400 € nagrad na Darilnih karticah Supernova! V nagradnem žrebanju sodelujete že, če pravilno odgovorite na vsaj eno vprašanje. Delite ljubezen s tistimi, ki so najbližje vašemu srcu!

SODELUJ >

Družinam v stiski smo polepšali praznike

V Supernovi verjamemo v dobro in moč lepih gest. In ker je bilo letošnje leto za marsikoga še posebej naporno, smo se odločili, da vsaj nekoliko polepšamo praznike tistim družinam, ki si čarobnost v tem času najtežje privoščijo.

Povezali smo se z Zavodom 364, ki ž več let vodi projekt Božiček za en dan, in z njihovo pomočjo razdelili 5.000 € na Darilnih karticah Supernova. Kartice smo z lepimi željami in veliko srčnosti podarili 20 družinam v stiski iz vse Slovenije. Upamo, da smo jim tako vsaj za trenutek pomagali razbremeniti vsakodnevne skrbi in poskrbeli, da se v prazničnih dneh na obraz prikrade pristen in srečen nasmeh.

VEČ O DONACIJI >